Return!

Posted: March 20, 2011 in Uncategorized

Akhirnya return jugak aku nak menaip kat sini.

Aku cuba lah nak menaip guna bahasa biasa je. Aku bukannya Tun Mahathir blognya penuh dengan isi yang manfaat. Apa yang dia tulis semua rasa betul. ( aku rasa la..), Aku pun bukan Hamka (owner blog keretamayat) yang penuh dengan informasi dan susun tulisan yang penuh nasihat dan berisi dengan dengan ilmiah. Walaumacamanapun aku pun cuba la juga nak jadi macam dorang.

Yang pastinya, memang ada lain sikit dengan Post-post aku yang lain sebelum ni. Guna bahasa yang senang aku nak paham. ( sukatiler korang paham ke tak) tapi menyenangkan lah sikit nak luahkan apa yang aku nampak, aku rasa, aku perhati, aku lihat untuk korang bezakan dan pisahkan terus mana yang hak atau bathil.

Semoga lepas ni bahasa aku lebih teratur dan penulisan. Doa2 kan la..

ps: semalam berlaku Supermoon tapi dari sini xnampak plak moon. yang cuma nampak ada lagi sorang nak terjun kapal lagi!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s